Szalmabálák lángoltak reggel Cibakházán

Megosztás

Cibakházán égő szalmabálákhoz riasztották szombat reggel a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltókat szombat reggel. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók is besegítettek az oltásba.

Körülbelül 500 körbálából álló kazal égett Cibakházán. A Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság közölte, egységük és Kunszentmártonból 1 fecskendő és 1 vízszállító kezdte meg az oltást szombaton a kora reggeli órákban. Több hatalmas kazal van még mellette, melynek védelmét is ellátják.

Mint később hozzátették, a kazal megbontása megtörtént időben. Sikerült az ép végét leválasztani az égő részről. Több millió forintos érteket sikerült így megmenteni.

Gondok is adódtak.

Ahogy írták:

“A gyenge oltóvízellátást egy mobil medencével megoldották a beavatkozó egységek. Most mindenki láthatja, hogy miért van szükségünk egy fiatalabb és nagyobb víztartállyal rendelkező tűzoltóautóra. Erről beszélek tavasz óta! Ezért szervezzük folyamatosan a gyűjtést, hogy hatékonyabban tudjunk bárkinél beavatkozni! Mindenkit kérünk, hogy segítsen, mert ez mindenki érdeke!”

Forrás: Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság Facebook

Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság on Reels

670 views, 26 likes, 0 comments, 5 shares, Facebook Reels from Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság.

Kapcsolódó cikkek